10 ANYS DE SALVEM EL BOTÀNIC, RECUPEREM CIUTAT

Han estat 10 anys en què el paisatge del centre històric de València, junt al vell riu Túria, un dels cantons més privilegiats de la nostra ciutat, ha pogut contemplar-se verge, tal com havia estat sempre. La decidida mobilització de milers de persones en defensa del paisatge i de l’entorn del Jardí Botànic va aconseguir l’eradicació definitiva de les tres tristes torres. És un gran èxit de la ciutadania i cal celebrar-ho, però no es pot baixar la guàrdia perquè…

…l’Ajuntament de València, passant per alt greus incompliments i abusos, està a punt de donar llicència d’obra a l’únic empresari que no va consentir en traslladar els seus drets edificatoris i vol construir-hi un monstruós macrohotel de 44 metres d’alçària, que destrossarà per sempre un lloc emblemàtic, patrimoni de la ciutadania de València.

Podem encara aturar aquesta bestiesa: manifestem el nostre rebuig, exigim a Ajuntament i Generalitat que defensen el paisatge històric i es declare urgentment Bé d’Interès Cultural el Jardí Botànic per salvar definitivament el seu entorn.

CONCENTRACIÓ

dissabte 4 de juny de 2005 a les 12 hores, al cantó Petxina-Ferran el Catòlic

i també:
divendres 20 de maig a les 20 h, presentació EXTRA Cartellera TURIA nº 2.155 (Ca Revolta)
dissabte 28 de maig a les 12 h, projecció de BT-NC 0.5 i Salvem el Botànic (cinema Babel)