BESADA PEL BOTÀNIC: 10 anys que han pagat la pena i que mereixen un bon remat

TOT JARDÍ

Fa 10 anys que la coordinadora Salvem el Botànic, recuperem ciutat va començar a lluitar amb l’objectiu de preservar el paisatge urbà, històric i social d’un punt privilegiat de la ciutat de València. 10 anys en què ha pogut contemplar-se verge, tal com havia estat sempre.

La decidida mobilització de milers de persones en defensa de l’entorn del Jardí Botànic va aconseguir l’eradicació de les tres tristes torres. Però l’Ajuntament de València, passant per alt greus incompliments i abusos, vol fer-nos una enganyifa i està a punt de donar llicència d’obra a l’únic vol construir-hi un macrohotel de 47 metres d’alçària, que destrossarà per sempre un lloc emblemàtic del nostre patrimoni, part de l’antic Col·legi de empresari que no va consentir traslladar-se: Jesuïtes, concebuda originalment com un jardí.

Volem manifestar el nostre rebuig i exigir a Ajuntament i Generalitat que defensen el paisatge històric i declaren urgentment Bé d’Interès Cultural el Jardí Botànic per salvar definitivament el seu entorn. Aquesta vegada, amb besades.

dissabte 4 de juny a les 12 hores, al cantó Petxina-Ferran el Catòlic
CONCENTRACIÓ – BESADA PEL BOTÀNIC
(porteu els llavis pintats o porteu pinta-llavis)

Veure algunes notíces relacionades