FESTA REIVINDICATIVA PER L’ÈXIT CIUTADÀ ALS TERRENYS DE JESUÏTES

El passat 30 de setembre de 2011 Salvem el Botànic va convocar un acte de doble sentit: celebratiu i reivindicatiu. Volíem celebrar l’èxit aconseguit per la ciutadania valenciana en rescatar per a ús públic els terrenys veïns al Jardí Botànic i al Col·legi de Jesuïtes. I volíem reivindicar la força de la lluita, que és més gran quan més compartida és per ciutadans i ciutadanes, i resulta capaç d’assolir objectius aparentment impossibles.

Una primera part es va desenvolupar a l’interior del Jardí Botànic de la Universitat de València, al seu auditori Joan Plaça, on diverses persones varen fer les seues reflexions al voltant del significat de la lluita del Botànic i de les mobilitzacions cíviques.

Després, al carrer Gaspar Bono, una festa amenitzada pel grup valencià Vibración i un sopar de pa i porta a càrrec de Ca Revolta varen servir per connectar en un ambient de relax a tota la gent que va voler compartir aquests moments de satisfacció.

Salvem el Botànic, recuperem ciutat continuarà vigilant perquè l’Ajuntament de València faça cumplir allò acordat amb l’empresa promotora Expogrupo, i perquè el més aviat posible aprove el Pla de Protecció de l’entorn del Botànic eradicant-hi tota edificabilitat, i també modifique el Pla General d’Ordenació Urbana per tal que els terrenys de Jesuïtes passen a ser zona verde per a sempre.

Enhorabona una vegada més!

Ací podeu veure unes imatges de l’acte

Espot per a la invitació a l’acte: