Nota de Premsa de Salvem el Botànic, recuperem ciutat

València, 30 de gener de 2009

UNANIMITAT, CONCÒRDIA I PROPOSTES PER A RESCATAR ELS TERRENYS DE JESUÏTES

En data d’ahir (29/01/2009) hem presentat als grups polítics de l’Ajuntament de València i de la Generalitat Valenciana, així com a les autoritats autonòmiques i municipals amb capacitat d’intervenció en el conflicte de Botànic-Jesuïtes, la nostra posició al respecte, en forma de carta oberta, que adjuntem.

En el convenciment que tant la Generalitat com l’Ajuntament haurien de recórrer en cassació davant el Tribunal Suprem la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia valencià, animem tots els responsables a unir esforços per a la consecució de l’objectiu que tothom semblem compartir: eradicar tota edificabilitat als terrenys de Jesuïtes i ampliar el Jardí de les Hespèrides fins a la Gran Via.

Esperem sincerament que, almenys, siga considerada i sospesada la nostra opinió; una proposta més, feta en positiu, a l’igual que venim fent durant els últims 14 anys. Suposem que la nostra acció continuada, que ha contribuït a què el tema continue obert i amb esperança de resolució satisfactòria per a la ciutat i la ciutadania, ens atorga certa credibilitat mereixedora d’atenció.

Veure la sentència TSJ 2009/3 de 9 de gener